ΚΟΣΜΗΜΑ – ΡΟΖΕΤΑ

ΚΟΣΜΗΜΑ – ΡΟΖΕΤΑ

Από τα παλιότερα ακόμη χρόνια , αυτό που χάριζε λάμψη στις γυναίκες ήταν τα κοσμήματα με πέτρες , λευκές χρωματιστές , πολύτιμες ,ημιπολύτιμες και συνθετικές. Κυρίως φορούσαν στον λαιμό σαν μενταγιόν και στα αυτιά σκουλαρίκια. Ένα από τα συνηθέστερα κοσμήματα που υποστηρίζουν τις χρωματιστές κυρίως πέτρες, είναι η ροζέτα. Το σχέδιο της ροζέτας είναι ένα λουλούδι-μαργαρίτα , δηλαδή στο κέντρο βρισκόταν η χρωματιστή πέτρα, και γύρω (για πέταλα) βρίσκονται λευκές πέτρες Swarovski προκειμένου να τονιστεί η κεντρική. Η ροζέτα αποτελεί και σήμερα ένα εντυπωσιακό κόσμημα.

Η ροζέτα, ένα όμορφο λαμπερό μενταγιόν για να χαρίσετε σε μια γυναίκα οποιασδήποτε ηλικίας το οποίο κατασκευάζεται από εμάς εδώ και 33 χρόνια! σε χρυσό δεκατεσσάρων καρατιών , λευκόχρυσο ή ροζ χρυσό χρώμα και αποτελείται από πέτρες Swarovski.

Επίσης, η ομορφιά της ροζέτας αναδεικνύεται και σε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, καθώς τα σκουλαρίκια είναι ένα εξ ολοκλήρου γυναίκειο κόσμημα που προδίδει την μοναδικότητα της και την λάμψη της μέσω των κοσμημάτων μας!

Σε διάφορα μεγέθη για όλα τα γούστα…

Ακόμη , τα δαχτυλίδια με σχέδιο ροζέτας διακοσμούν άριστα την γυναίκα , και την χαρακτηρίζουν ανάλογα με το χρώμα της πέτρας! Ο πιο κλασσικός συνδυασμός χρωμάτων είναι το χρυσό χρώμα στο μέταλλο και στην κεντρική μία πέτρα σε χρώμα σαμπανή. Ανάλογα με το χρώμα του μετάλλου και το αντίστοιχο χρώμα πέτρας της επιλογής σας , η ροζέτα αποκτά την δική σας πινελιά και την μοναδικότητα της.

Τέλος , δε θα μπορούσε να λείπει το σχέδιο ροζέτας σε βραχιόλι. Κυρίως σε σταθερή χειροπέδα η ροζέτα χαρίζει και δείχνει την ομορφιά της , φορώντας την κοντά στον αγκώνα.

Η επιλογή της ροζέτας της δίνει την δυνατότητα να αποκτήσει σταδιακά στην συλλογή της ένα σετ κοσμημάτων που θα φοράει μαζί ή χωριστά το καθένα , (π.χ. σετ μενταγιόν – σκουλαρίκια )

Ροζέτα 18 καρατιών με ρουμπίνι

Το ρουμπίνι είναι πολύτιμη πέτρα σε χρώμα κόκκινο και υποστηρίζεται μόνο από μέταλλο 18 καρατιών όπως παρακάτω …

Ροζέτα 18 καρατιών με ζαφείρι

Το ζαφείρι είναι πολύτιμη πέτρα σε χρώμα μπλε όπως παρακάτω …

Ροζέτα 18 καρατιών με σμαράγδι

Το σμαράγδι είναι πολύτιμη πέτρα σε χρώμα πράσινο όπως παρακάτω …

Επιπλέον στο κέντρο της ροζέτα αντί για χρωματιστή πέτρα, σας κάναμε μία παραλλαγή, για περισσότερη ποικιλία, και βάλαμε μαργαριτάρι για να δωθεί μια περισσότερη σοβαρότητα και επισημότητα στο κόσμημα !

Όλα τα κοσμήματα μας αποστέλλονται σε συσκευασία δώρου συνοδευόμενα από την εγγύηση του χρυσού και της κατασκευής , από το καταρτισμένο εργαστήριο μας. Αγοράστε το τώρα από το κατάστημα μας με ΔΩΡΕΑΝ παράδοση στον χώρο σας και ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αντικαταβολής .

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας ή να παρακολουθείτε τις εξελίξεις της επιχείρησης μας εδώ :

Μοιράσου το άρθρο