ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΡΟΛΟΓΙΑ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΩΡΩΝ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΡΟΛΟΓΙΑ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΩΡΩΝ

Τα ρολόγια αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας και εδώ και πάρα πολλά χρόνια τα ρολόγια χειρός είναι το πιο σημαντικό αξεσουάρ τόσο των γυναικών, όσο και των αντρών. Το ρολόι εκτός από τη βασική του χρησιμότητα, συμπληρώνει πλέον την ένδυσή μας και χαρίζει ξεχωριστό αέρα και στιλ σε κάθε εμφάνισή μας!

Συγκεντρώσαμε για εσάς, λοιπόν, τα πιο εντυπωσιακά ρολόγια, που καλύπτουν κάθε γούστο και κάθε τιμή. Μπορείτε να τα κάνετε δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά γιατί όχι και σε εσάς τους ίδιους!

Τα smartwatches

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας! Δίνουν πολλές δυνατότητες, έχουν πολλές λειτουργίες, συνδέονται με το κινητό και προσφέρουν μια σύγχρονη νότα στο στυλ σας!

Τα minimal

Λεπτές γραμμές, διακριτικά ρολόγια με κομψά χαρακτηριστικά που το σίγουρο είναι όμως πως δε θα περάσουν απαρατήρητα!

Τα κλασικά

Διαχρονικά ρολόγια με χρυσές, λευκές και ροζ καδένες, αλλά ταυτόχρονα με μοντέρνο σχεδιασμό και πινελιές που προσαρμόζονται σε κάθε περίσταση!

Τα ρολόγια με πέτρες

Για τις γυναίκες που αγαπούν την λάμψη! Ρολόγια στολισμένα με πέτρες και καδένα όλων των αποχρώσεων (χρυσή, λευκή, ροζ ή και δίχρωμη) που θα συνοδεύσουν τέλεια μια επίσημη εμφάνιση, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορούν να φορεθούν καθημερινά, απογειώνοντας την εμφάνισή σας!

Τα ψηφιακά

Για εκείνη που θέλει να ξεφύγει από τα καντράν με τους δείκτες, τα ψηφιακά ρολόγια προσφέρουν απλόχερα 24ωρη μορφή ώρας, λεπτά, δευτερόλεπτα και ταυτόχρονα ενδείξεις χρονομέτρου, θερμοκρασίας και δυνατότητα ξυπνητηριού!

Με λουράκια

Για πιο ανάλαφρες εμφανίσεις τα ρολόγια με λουράκι θα ταιριάξουν τέλεια στην καθημερινότητα σας! Υπάρχει ποικιλία στα χρώματα και φυσικά πολλοί χρωματικοί συνδυασμοί!

Με έντονα χρώματα

Ρολόγια με παιχνιδιάρικη διάθεση! Αυτά τα ρολόγια με τα έντονα χρώματα είτε στο καντράν είτε στο δέσιμο (λουρί από καουτσούκ) ταιριάζουν τέλεια σ’ εκείνη που θέλει να ξεχωρίζει!


Ρολόι βραχιόλι

Για εκείνη που θέλει το ρολόι της να θυμίζει κόσμημα! Τα ρολόγια που μοιάζουν με βραχιόλι θα τα βρείτε και στους τρείς χρωματισμούς (χρυσό, λευκό, ροζ) και το σίγουρο είναι πως όλοι θα απορούν με την κομψότητά τους και το πόσο τους θυμίζει κόσμημα το ρολόι σας!

Διαλέξετε τον κατάλληλο τύπο ρολογιού, σύμφωνα με τις ανάγκες και την προσωπικότητα του ανθρώπου που θέλετε να κάνετε δώρο! Ή σύμφωνα με τα δικά σας δεδομένα, αν πρόκειται για δώρο στον εαυτό σας!

Αγοράστε το τώρα από το κατάστημα μας με ΔΩΡΕΑΝ παράδοση στον χώρο σας και ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αντικαταβολής . Όλα τα ρολόγια αποστέλλονται με την επίσημη συσκευασία της αντιπροσωπείας συνοδευόμενα από την επίσημη εγγύηση και λοιπά έγγραφα.


Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας ή να παρακολουθείτε τις εξελίξεις της επιχείρησης μας εδώ :

facebook : https://www.facebook.com/ART-GOLD-%CE%9C%CE%B1%CF%85%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%98%CF%89%CE%BC%CE%AC%CF%82-911475282295203

instagram : https://www.instagram.com/art.gold_mauropoulos.thomas/

e-mail : info@art-gold.gr

Μοιράσου το άρθρο