ΑΝΤΡΙΚΑ ΡΟΛΟΓΙΑ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΩΡΩΝ

ΑΝΤΡΙΚΑ ΡΟΛΟΓΙΑ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΩΡΩΝ

Τα ρολόγια αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας και εδώ και πάρα πολλά χρόνια τα ρολόγια χειρός είναι το πιο σημαντικό αξεσουάρ τόσο των γυναικών, όσο και των αντρών. Το ρολόι εκτός από τη βασική του χρησιμότητα, συμπληρώνει πλέον την ένδυσή μας και χαρίζει ξεχωριστό αέρα και στιλ σε κάθε εμφάνισή μας!

Συγκεντρώσαμε για εσάς, λοιπόν, τα πιο εντυπωσιακά ρολόγια, που καλύπτουν κάθε γούστο και κάθε τιμή. Μπορείτε να τα κάνετε δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά γιατί όχι και σε εσάς τους ίδιους!

Αντρικά ρολόγια

Τα τύπου πιλότου – Aviation

Μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές αντρικού ρολογιού! Επιβλητικό καντράν, πλαϊνές κορώνες, ευανάγνωστες ενδείξεις και συνήθως διαθέτουν χρονογράφο. Είναι ένα ρολόι για όλες τις περιστάσεις, και είτε με καδένα είτε με δερμάτινο λουράκι θα συνοδεύσει τέλεια και το formal και το casual ντύσιμό σου!

Τα κλασικά

Ρολόι διαχρονικό, λεπτό και απλό στο σχεδιασμό! Είναι το ρολόι που ο μοναδικός σκοπός του είναι η ένδειξη της ώρας και φυσικά η απογείωση του στυλ σου! Στη συγκεκριμένη κατηγορία θα βρεις ρολόγια με καδένα και ρολόγια με λουρί.

Τα καταδυτικά

Εάν είσαι λάτρης των θαλάσσιων σπορ ή των καταδύσεων σίγουρα θα χρειαστείς ένα τέτοιο ρολόι! Ρολόγια κατασκευασμένα με γνώμονα την αντοχή, ώστε να αντιστέκονται στις ισχυρές πιέσεις που υπάρχουν κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Υπάρχουν τα ρολόγια κατάδυσης με καδένα, που έχεις τη δυνατότητα να τα αξιοποιήσεις και σε επίσημες εμφανίσεις, αλλά φυσικά και αυτά με το καουτσούκ που είναι μια καθημερινή επιλογή.

Τα σπορ – ψηφιακά

Ρολόγια χρηστικά και ανθεκτικά! Έχουν ξεκάθαρα αθλητική όψη και σίγουρα δε θα περάσει απαρατήρητο όταν θα το φοράς. Είναι μεγάλα, εντυπωσιακά, φτιαγμένα από καουτσούκ, έχουν λειτουργίες πολλαπλών ενδείξεων, χρονόμετρο και ξυπνητήρι. Ένα τέτοιο ρολόι δύσκολα θα σας παρουσιάσει προβλήματα. Για αυτούς που χρειάζεται να χρονομετρούν αλλά ταυτόχρονα το ρολόι που θα φορούν να είναι σύγχρονο και εμφανίσιμο αυτά τα ρολόγια θα γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους!

Τα luxury

Τα αντρικά ρολόγια πολυτελείας είναι αυτό που λέμε «Θα διαθέσεις κάτι παραπάνω, αλλά θα αποκτήσεις ένα ρολόι που θα σου μείνει όλη σου τη ζωή». Ρολόγια με πολλαπλές ενδείξεις, με χρονογράφους και αυτόματο μηχανισμό σε πολλά από αυτά, με άψογο σχεδιασμό και μηχανές κορυφαίας ελβετικής ή ιαπωνικής κατασκευής. Ένα τέτοιο ρολόι θα ολοκληρώσει μοναδικά τις πιο επίσημες εμφανίσεις σας!

Τα τετράγωνα

Για όσους θέλουν να ξεφύγουν από το στρογγυλό ρολόι, υπάρχει η επιλογή της τετράγωνης κάσας! Στην κατηγορία αυτή θα βρούμε ρολόγια με δερμάτινο λουρί, με καδένα, με ένδειξη ώρας και ημερομηνίας, ακόμη και χρονογράφους!

Διαλέξετε τον κατάλληλο τύπο ρολογιού, σύμφωνα με τις ανάγκες και την προσωπικότητα του ανθρώπου που θέλετε να κάνετε δώρο! Ή σύμφωνα με τα δικά σας δεδομένα, αν πρόκειται για δώρο στον εαυτό σας!

Αγοράστε το τώρα από το κατάστημα μας με ΔΩΡΕΑΝ παράδοση στον χώρο σας και ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αντικαταβολής . Όλα τα ρολόγια αποστέλλονται με την επίσημη συσκευασία της αντιπροσωπείας συνοδευόμενα από την επίσημη εγγύηση και λοιπά έγγραφα.

Μοιράσου το άρθρο