ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΩΡΩΝ ΓΙΑ ΜΗΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΩΡΩΝ ΓΙΑ ΜΗΤΕΡΑ

Χαρίστε συγκίνηση σε μια νέα μανούλα για τον ερχομό του μωρού της με ένα όμορφο δώρο που θα της θυμίζει για πάντα την πιο γλυκιά στιγμή της ζωής της . Διάφορα σχέδια σε όλα τα χρώματα του χρυσού , που κερδίζουν τις εντυπώσεις και αποτελούν δώρο συναισθηματικής αξίας για κάθε μητέρα.

Μία από τις πιο δημοφιλείς προτιμήσεις για την κίνηση αυτή, είναι το χρυσό κρεμαστό σε σχέδιο οικογένειας , η οποία αποτελείται από τα μέλη της οικογένειας , στα χρώματα του χρυσού , είτε με πέτρες swarovski (χρωματιστές της επιλογής σας ή λευκές) είτε χωρίς.

Ένα ακόμη σχέδιο κρεμαστού για την μητέρα είναι αυτομε αναγραφόμενο το όνομα “μητέρα”,”μαμά”,”mom”,”mommy”,”mother” ή κάποιο της προτίμησης σας.

Αντίστοιχη γραφή μπορεί να γίνει σε βραχιόλι χεριού που να αναγράφεται το ίδιο. Ιδανικό δώρο που συμβολίζει αυτή τη μεταβατική περίοδο της γυναίκας.

Εκτός από τα ονόματα κάθε άλλη επιλογή κρεμαστού ή βραχιολιού είναι διαχρονική και συμβολική για την στιγμή της.

Στην μητέρα κάθε επιλογή κοσμήματος είναι ιδανική για εκείνη. Ένα χρυσό δαχτυλίδι με μαργαριτάρι προσδίδει σοβαρότητα σε κάθε εμφάνισή της!

Ακόμη ένα χρυσό μονόπετρο ή ένα ολόβερο είναι μια καλή ιδέα για την περίπτωση καθώς αποτελεί ένα κόσμημα , ταυτόχρονα , καθημερινό και επίσημο. Η μεγάλη ποικιλία μας σε μονόπετρα καλύπτει το γούστο κάθε γυναίκας!

Σχέδια μονόπετρα…

Σχέδια ολόβερα…

Ακόμη ένα ζευγάρι σκουλαρίκια , πιο επίσημα αλλά κλασσικά σε χρυσό , λευκόχρυσο ή ροζ χρυσό , είναι μία αξιότιμη επιλογή για την μητέρα , κατάλληλα για κάθε περίσταση.

Αναμφίβολα ο ερχομός ενός νεογέννητου μωρού αποτελεί σημαντικό γεγονός στη ζωή όλης της οικογενείας και ειδικά σε αυτή της μητέρας του.Η αξία μιας τόσο σημαντικής στιγμής σφραγίζεται μόνο με ένα χειροποίητο χρυσό κόσμημα δώρο για την μητέρα.

Αγοράστε τα τώρα από το κατάστημα μας με ΔΩΡΕΑΝ παράδοση στον χώρο σας και ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αντικαταβολής . Όλα τα κοσμήματα αποστέλλονται σε συσκευασία δώρου και συνοδευόμενα από την επίσημη εγγύηση του εργαστηρίου μας.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας ή να παρακολουθείτε τις εξελίξεις της επιχείρησης μας εδώ :

facebook : https://www.facebook.com/ART-GOLD-%CE%9C%CE%B1%CF%85%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%98%CF%89%CE%BC%CE%AC%CF%82-911475282295203

instagram : https://www.instagram.com/art.gold_mauropoulos.thomas/

: https://www.instagram.com/xrusoxoion_kozani/

e-mail : info@art-gold.gr

Μοιράσου το άρθρο