ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΩΡΑ ΣΕ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΩΡΑ ΣΕ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ

Αναμφίβολα ο ερχομός ενός νεογέννητου μωρού αποτελεί σημαντικό γεγονός στη ζωή όλης της οικογένειας , του οποίου η αξία επισφραγίζεται απόλυτα με ένα χρυσό δώρο . Κάντε δώρο στον μικρό σας πρίγκιπα ή πριγκίπισσα ένα χρυσό κόσμημα που θα έχει και θα φοράει σε όλη του την ζωή!

Μία από τις πρώτες και καλύτερες επιλογές είναι το Κωνσταντινάτο-Φυλαχτό. Το χρυσό κωνσταντινάτο μπορεί να είναι μονής ή διπλής όψης σε χρυσό , λευκόχρυσο η ροζ χρυσό , διακοσμημένο με ανάγλυφα σχέδια και παραστάσεις Αγίων. Συνοδεύεται από δωρεάν , ανθεκτική, ατσάλινη παραμάνα με ματάκι και από την εγγύηση που πιστοποιεί τα καράτια του χρυσού και την ποιότητα κατασκευής του.

Μία ακόμη επιλογή είναι η χρυσή ταυτότητα στην οποία μπορεί να χαραχθεί , χωρίς επιπλέον επιβάρυνση το όνομα του μωρού η οτιδήποτε άλλο της επιλογής σας (όπως η ημερομηνία γέννησης) !

Επιπλέον επιλογή αποτελεί το χρυσό παιδικό βραχιολάκι διακοσμημένο με διάφορα σχέδια και πολύχρωμες χάντρες όπως και τα χρυσά σκουλαρίκια που θα διακοσμούν κάθε εμφάνιση του !

Όλα τα κοσμήματα μας αποστέλλονται σε συσκευασία δώρου συνοδευόμενα από την εγγύηση του χρυσού και της κατασκευής , από το καταρτισμένο εργαστήριο μας. Αγοράστε το τώρα από το κατάστημα μας με ΔΩΡΕΑΝ παράδοση στον χώρο σας και ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αντικαταβολής .

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας ή να παρακολουθείτε τις εξελίξεις της επιχείρησης μας εδώ :

facebook : https://www.facebook.com/ART-GOLD-%CE%9C%CE%B1%CF%85%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%98%CF%89%CE%BC%CE%AC%CF%82-911475282295203

instagram : https://www.instagram.com/art.gold_mauropoulos.thomas/

: https://www.instagram.com/xrusoxoion_kozani/

e-mail : info@art-gold.gr

Μοιράσου το άρθρο