ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΣ

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΣ

Το εργαστήριο χρυσοχοΐας του Μαυρόπουλου Θωμά ξεκίνησε το 1986 και παράγει σε αποκλειστικά σχέδια χρυσά και λευκόχρυσα κοσμήματα στα 14,18,22,24 καράτια , διακοσμημένα με πολύτιμες και ημιπολύτιμες πέτρες με μαργαριτάρια ή και χωρίς.

Οι συλλογές μας περιλαμβάνουν χειροποίητους βαφτιστικούς σταυρούς (αντρικούς & γυναικείους) , μοντέρνους σταυρούς για αρραβώνες ή και γάμους, δαχτυλίδια μονόπετρα , πολύπετρα , σειρέ , ολόβερα , δαχτυλίδια με μαργαριτάρια , με πέτρες διαφόρων διαστάσεων , σχεδιασμού και κοπής. Ακόμη κατασκευάζονται ταυτότητες , βραχιόλια αντρικά και γυναικεία , παναγίτσες και διάφορα κρεμαστά για νεογέννητα μωρά .

Τα σχέδια μας καλύπτουν όλα τα είδη κοσμημάτων και αυτοτελή σετ που αφορούν οικογενειακές και επετειακές εκδηλώσεις.

Οποιαδήποτε δικιά σας πρόταση σχεδίου γίνεται κόσμημα.

Το εργαστήριο μας βασίζεται στην χειροποίητη εργασία ακολουθώντας όλα τα στάδια του σχεδιασμού : 1) της διαμόρφωσης 2) της αδαμαντοδεσίας 3)και της τελειοποίησης των διαφόρων τύπων κοσμημάτων.

Εφαρμόζεται από την αρχή : η χύτευση , και το σκάλισμα είτε του λευκού είτε του κίτρινου χρυσού. Στη συνέχεια ακολουθείται επεξεργασία ‘’στο χέρι’’ (λιμάρισμα, γυαλόχαρτα, βούρτσες , λούστρα, κάρφωμα πετρών και τελικό φινίρισμα) .

Τα σχέδια όλων των ειδών κοσμημάτων ανανεώνονται έως και 2 φορές το χρόνο ανάλογα με τις καινούργιες ιδέες και τις προτιμήσεις των πελατών .

Στον διπλανό χώρο του εργαστηρίου υπάρχει ο εκθεσιακός χώρος των προϊόντων μας και η λιανική πώληση . Επίσης τροφοδοτούμε καταστήματα σε όλη την Ελλάδα καθώς και μεταπωλητές.

Αναλαμβάνουμε ακόμη επισκευές παλαιών κοσμημάτων:
Στο εργαστήριο μας επισκευάζουμε τα δικά σας παλαιά χρυσαφικά . Τα κοσμήματα γίνονται ολοκαίνουργια , λαμπερά ή ακόμη ανακυκλώνονται χρησιμοποιώντας το μέταλλο και τις πολύτιμες πέτρες για τα νέα σας κοσμήματα ή και εξαργυρώνονται.

Το κατάστημα μας

στην Αλεξάνδρεια

Ημαθίας.

Νικολάου Πλαστήρα 62 , Αλεξάνδρεια

Το κατάστημα

μας στην Κοζάνη.

3ης Σεπτέμβρη 12 , Κοζάνη

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας ή να παρακολουθείτε τις εξελίξεις της επιχείρησης μας εδώ :

Μοιράσου το άρθρο